Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Ioan Albu nu mai vrea funcția de prefect al județului Constanța. I-a cerut ministrului Carmen Dan încetarea mandatului

Published

on

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu, i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, încetarea mandatului.

Albu nu mai vrea să fie prefect al județului Constanța și a transmis către MAI o solicitare scrisă, documentul fiind înregistrat cu data de 05.06.2018.

“Solicit încetarea exercitării cu caracter temporar a funcției publice de prefect al județului Constanța”, a scris Ioan Albu în documentul transmis către Carmen Dan.

Din primele informații, se pare că actualul prefect susținut de Partidul Social Democrat ar vrea să se întoarcă în mediul privat, știut fiind faptul că familia sa deține mai multe afaceri în județul Constanța, tatăl său fiind fostul secretar de stat din ministerul Adrigulturii, Gheorghe Albu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions