Connect with us

Politica

Mobilizare în stil liberal. PNL Constanța, aproape… 100 de oameni la mitingul de la București

Published

on

Votul pentru moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă adună oameni din toată țara în fața Palatului Parlamentului.

Mobilizarea pe Constanța este deosebit de slabă, dar deloc surprinzătoare. Astfel, potrivit declarațiilor președintelui PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, la mitingul programat la București au plecat… aproape 100 de oameni. Mobilizarea chiar el a lansat-o, după cum declară pentru “Ordinea.ro”, printr-un mesaj lansat tuturor președinților de organizații și primarilor liberali.

“Sunt câteva zeci de oameni plecați la București pentru a participa la miting, până intr-o sută. Oamenii la care fac referire vin din zona organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal. Eu am lansat mesaje către toate organizațiile, către primarii liberali pentru mobilizare, dar nu știu să vă spun o cifra exactă. Ce vă pot spune este că eu m-am asigurat că pe municipiu lucrurile sunt aranjate corect, că există mijloace pentru transport, că nu există nereguli”, a declarat liderul PNL Constanța pentru ziarul nostru.

Citiți și:

Ziua moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Opoziția are nevoie de 233 de voturi

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement