Connect with us

Actual

Ioan Griguţă, director general al Şantierului Naval Mangalia! S-au schimbat administratorii provizorii

Published

on

În zilele de 26-27 martie a.c., a fost convocată Adunarea Generală a Acţionarilor la Şantierul Naval Mangalia, care a avut pe ordinea de zi patru puncte extrem de importante. Este vorba despre: 1. Alegerea administratorilor provizorii ai societăţii. 2. Stabilirea duratei mandatelor administratorilor. 3. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi 4. Aprobarea datei de 17.04. 2018 ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor AGA din data de 26-27.03. 2018.

Nu ştim exact cum anume s-a desfăşurat şedinţa AGA, însă este cert faptul că, începând de azi, 28 martie, încetează mandatele de administratori provizorii pentru Claudia Maria Baicu, Victor Vlad Cazana şi Anca Ruxandra Neaşcu. Tot începând de azi, au fost aleşi în această calitate de administratori provizorii: Mirela Popina, Ionuţ Dorin Grosu şi Anca Ruxandra Neacşu. Mandatul provizoriu a fost stabilit pentru două luni de zile, respectiv până pe data de 28.05.2018. În funcţia de director general al Şantierului Naval Mangalia a fost desemnat Ioan Griguţă, nimeni altul decât directorul general al şantierului 2 Mai SA Mangalia încă din anul 2009, adică el a administrat acţiunile statului român la DMHI Mangalia, a fost reprezentant AGA la DMHI de unde încasa 18.344 lei anual!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!