Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Iohannis, despre compensarea la carburant: „Cei 50 de bani sunt 50 de bani. Atât se poate face“

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a comentat măsura Guvernului de a compensa cu 50 de bani/litru de carburant. Iohannis a spus că „cei 50 de bani sunt 50 de bani. Nu îi dai! Atât se poate face“. Președintele a spus că reducerea accizelor la carburant nu se poate face din cauza legislației europene.

„Reducerea accizelor este aparentă. În realitate nu este din cauza legislației europene. E ușor dacă vrei să le crești. Celelalte instrumente sunt cele naționale: să se umble la TVA, la sprijin bugetar…. În situația și la noi cum au crescut prețurile destul de mult sigur că Guvernul a ajuns la această concluzie, la cât se poate. Am discutat ieri cu premierul. Atât cât se poate este corect să se facă. Până la urmă și 50 de bani sunt 50 de bani pe care nu îi dai! Pentru cei din transporturi se simte la sfârșitul lunii. Premierul mi-a dat asigurări că această sumă poate fi suportată de buget”, a spus Iohannis, citat de stiripesurse.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions