Conecteaza-te cu noi

Politica

Iohannis respinge remanierea propusă de Dăncilă. Atac dur la adresa PSD și ALDE

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, la Palatul Cotroceni că respinge remanierea propusă de Guvern, arată stiripesurse.ro.  Totodată, șeful statului a lansat un nou atac la adresa PSD și ALDE, după ce partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu a rupt coaliția guvernamentală. Iohannis a precizat că ieșirea ALDE de la guvernare reprezintă o încercare ridicolă de „a se spăla pe mâini”.

„Degringolada de la nivelul guvernării care s-a accentuat în aceste zile confirmă disprețul cu care PSD și ALDE continuă să îi trateze pe români. Interesele lor sunt mia presus de cele ale românilor. Prin votul din 26 mai, românii le-au transmis PSD și ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei se fac că nu îl înțeleg. Într-o Românie normală, un vot ca cel din 26 mai ar fi determinat demisia imediată a guvernului. În continuare, sunt convins că un Guvern PSD nu este potrivit pentru România și nu poate să rămână în funcțiune. Acesată guvernare toxică e ținută în viață de configurația parlamentară. Eu nu voi gira, prin deciziile mele, acest guvern. PSD și ALDE sunt vinovate pentru eșecul acestei guvernări. Încercările ALDE de a se spăla pe mâini și de a se ține departe sunt ridicole.După ce ai stat la aceeași masă cu PSD, după ce ai luat măsuri împotriva românilor și României nu mai păcălești pe nimeni că nu ești vinovat”, a spus Klaus Iohannis.

Amintim că Cex al PSD a votat, vineri, ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiţiei, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar senatorul Şerban Valeca la portofoliul Educaţie, Ana Birchall vicepremier pentru parteneriate, iar Iulian Iancu vicepremier pe probleme economice. Sursa: stiripesurse.ro.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions