Conecteaza-te cu noi

Politica

Un mare intelectual român își anunță sprijinul pentru candidatura lui Paleologu la Președinție

Published

on

Desemnarea lui Theodor Paleologu drept candidatul PMP la alegerile prezidențiale a avut imediat ecou în spațiul public. Imediat, numeroși intelectuali ai țării au declarat că îl susțin pe Paleologu în cursa pentru Cotroceni. Printre aceștia se numără și Adrian Papahagi, unul dintre cei mai mari intelectuali ai țării. Într-o postare pe Facebook, Papahagi a declarat că îl susține pe candidatul PMP Theodor Paleologu.

„Cu vreo 15 milioane de candidați la președinție, am avea 15 milioane de români mulțumiți de candidatul lor. Așa, trebuie să ne mulțumim cu oameni care nu ating înaltele noastre exigențe de integritate, competență sau inteligență, și nici nu-și dau silința să se plieze fără rest pe toate opțiunile noastre. Eu, însă, mă declar mulțumit cu Theodor Paleologu, așa că îl voi vota fără ezitări. Îi sunt recunoscător că m-a scutit de neliniștile și dilemele asociate unei alegeri dificile, sau chiar imposibile între Iohannis și Barna. Nu văd de ce i-am mai sponsoriza o vacanță de cinci ani lui Iohannis, ca mulțumire pentru că a insultat electoratul creștin, iar între Neo de la USR și Paleo, aleg Paleo. Asta e, prefer paleo-liberalismul neo-stângismului“, a scris Papahagi.

Filolog și eseist român, Adrian Papahagi este un om de dreapta, conservator, atașat valorilor europene, creștine, fost suporter al referendumului pentru familie și critic acerb al sexo-marxismului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions