Conecteaza-te cu noi

Politica

Lucian Muflic (PLUS): „Îmi imaginez Constanța un fel de Anna Karenina“

Published

on

Lansarea candidaturii liderului USR, Dan Barna, la funcția de președinte al României a oferit posibilitatea publicului  de la malul mării de a-l cunoaște pe liderul PLUS Constanța, Lucian Muflic. Prezent pe scenă alături de liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, Lucian Muflic a făcut o caracterizare idedintă orașului Constanța.

„Ne dorim o schimbare de foarte mult timp, atât pentru România, cât și pentru urbea noastră, Constanța. Am fost întrebat de foarte multe ori, mai ales după ce m-am implicat în politică, dacă eu cred în dorința și capacitatea Constanței de a se schimba. Răspunsul a fost și este categoric, da. Ne putem schimba pentru că avem un oraș cu resurse uriașe și un potențial economic, turistic și cultural. Trebuie doar să îl punem în evidență. Îmi imaginez Constanța în prezent un fel de Anna Karenina (celebrul roman scris de Lev Tolstoi, n.r.). Deși frumoasă, este totuși tristă și cu un final aparent tragic. Este un lucru pe care putem să îl schimbăm. Oamenii orașului pot schimba acest viitor. Am fost întrebat, de asemenea, cum putem să facem lucrul ăsta? Răspunsul meu e unul singur – prin implicare. Dacă stăm pe margine și nu ne implicăm nu vom face absolut nimic. Am asistat atâția ani la un oraș Constanța captiv unor interese. Ne-am săturat de birocrație, ne-am săturat de furt și mai ales de lipsa de viziune. Este cel mai mare ucigaș al Constanței și al României, lipsa de viziune. Aceasta ne omoară lent, pe toți. Sunt absolut convins că orașul merită mai mult și că există soluții“, a spus Muflic.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions