Connect with us

Politica

Ionel Chiriță și-a depus candidatura pentru Primăria Hârșova: “Uniți obținem victoria”

Publicat

la

După zeci de ani de liberalism, fostul primar al orașului Hârșova, Ionel Chiriță, și-a propus să revină pe scaunul de primar. De data aceasta, independent.

Ionel Chiriță și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea administrației locale din Hârșova. Susține că este primul în sondajele de opinie realizate la nivel local și le cere cetățenilor cu drept de vot să își mențină intenția de vot și în ziua alegerilor.

Iată mesajul:

Chiriţă candidează independent!
Uniţi obţinem victoria!

Candidatul Independent Chiriţă Ionel estre primul care şi-a depus candidatura şi primul la numărul de semnături ale susţinătorilor, depuse.
Toţi ceilalţi candidaţi ai partidelor – care au depus candidaturi (PSD – duminică, PRO ROMANIA şi PNL – luni, iar USR – marţi) au depus mai puţine semnături decât Candidatul Independent Chiriţă Ionel, care şi-a depus candidatura de vineri.

Cu prietenie şi recunoştinţă, le mulţumesc celor care au susţinut depunerea candidaturii mele ca independent la onoranta funcţie de primar al oraşului Hârşova.

Sunt primul în cele mai recente sondaje şi cu sprijinul majorităţii hârşovenilor voi fi primul şi în la alegerile din 27 septembrie.

INFO! Principalii contracandidați sunt actualul primar Viorel Ionescu (candidat PNL pentru funcția de primar), Tudor Nădrag (candidatul PSD pentru Primăria Hârșova) și fosta judecătoare Mariana Pelelungă, candidat Pro România pentru fotoliul de primar.

Comments

comments

Politica

Biden anunță CREȘTEREA prezenței militare a SUA în România: forță de luptă cu 3.000 de soldați și 2.000 de angajați

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Biden a anunțat miercuri la Madrid, înaintea summit-ului NATO, că SUA își vor crește prezența militară în România. E vorba despre o nouă forță de luptă, o brigadă rotativă cu 3.000 de militari și 2.000 de angajați.

„Statele Unite își vor îmbunătăți poziția de apărare în Europa pentru a răspunde provocărilor și mediului de securitate și vor servi, de asemenea, la consolidarea securității noastre colective. La începutul acestui an, am trimis încă 20.000 de soldați în Europa pentru a întări Alianța și pentru a răspunde mișcărilor Rusiei, ceea ce duce forțele militare în Europa la 100.000 de trupe”, a spus Biden într-o scurtă declarație de presă împreună cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Biden a dat ulterior detalii despre noile forțe militare americane în Europa.

”În Spania vom crește numărul de distrugătoare pe care le avem la baza navală Rota, de la patru la șase. În Polonia vom crea un sediu permanent al Corpului 5 de Armată al SUA pentru a consolida colaborarea noastră cu NATO. Vom avea și brigada rotativă cu 3.000 de soldați și 2.000 de angajați stabiliți în România, ne vom îmbunătăți dislocațiile rotative în statele baltice și vom trimite încă două escadrile de avioane F35 de în Regatul Unit și altele. capabilități de apărare aeriană în Germania și Italia. Putin și-a dorit finlandizarea Europei, dar a obținut NATO-izarea Europei. Este exact ce nu și-a dorit, dar e ceea ce trebuie făcut pentru a garanta securitatea Europei”, a spus Biden.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Combustibilul se ieftinește cu 50 de bani de la 1 iulie. Guvernul adoptă mâine ordonanța

Publicat

la data de

Scris de

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, astăzi, că Ordonanța cu compensarea prețului la combustibili cu 50 de bani intră mâine în ședința de Guvern, pentru că nu avea toate avizele necesare. Inițial, anunțul premierului fusese că astăzi Executivul va aproba Ordonanța.

„Mâine. Pentru că trebuia să obțină toate avizele”, a spus Nicolae Ciucă.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, explica că 25 de bani vor fi susţinuţi de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor reprezenta o cheltuială deductibilă de către operatori.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului

Publicat

la data de

Scris de

În ședința de la grupul senatorilor PNL, la care participă și Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a anunțat că va demisiona de la șefia Senatului, informează stiripesurse.ro. Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL). Decizia lui Cîțu vine după ce liberalii și-au propus să îl schimbe pe fostul premier din toate funcțiile pe care le deține. Mai întâi, a fost demis de la conducerea Sectorului 3 a PNL, iar azi urma să fie demis de la șefia Senatului.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: