Conecteaza-te cu noi

Politica

Consilierul județean Marian Crușoveanu (PNL): “PSD joacă alba – neagra cu electoratul din județul Constanța”

Published

on

După circul pesediștilor constănțeni din cazul actualul președinte al CJ Constanța, Horia Marius Țuțuianu, liberalii s-au mobilizat și au transmis mesaje prin intemediul paginilor de Facebook. Astfel, consilierul județean Marian Crușoveanu susține că social democrații joacă “alba – neagra cu electoratul din județul Constanța” și îl numește pe Horia Țuțuianu drept un “candidat expirat înainte de termen”.

Iată comentariul vizavi de modul în care Horia Țuțuianu a fost scos din prima linie de la CJC de toată conducerea PSD Constanța, în favoarea lui Felix Stroe.

PSD joacă alba-neagra cu electoralul din Constanța!

Uite candidatul, nu e candidatul! #Țuțuianu a fost candidatul alba-neagra al PSD: După ce a împânzit județul cu bannere, a aflat că nu mai este candidatul PSD. A primit o listă de promisiuni, doar-doar să rămână alături de tătucul PSD.

Advertisement

Se știe bine că, după alegeri, bannerele folosite de candidați sunt extrem de folositoare, în ideea că acoperă lemnele din gospodăriile oamenilor. Anul acesta, aceste bannere vor ajunge mai repede în gospodăriile localnicilor, căci candidatura lui Țuțuianu a expirat înainte de termen.

Pe de altă parte, zilele acestea, după ce a fost plimbat pe tot eșichierul politic local, Țuțuianu s-a mulțumit cu promisiunile șefului de partid. Probabil că aceste promisiuni vor continua în aceeași notă în care unii dintre colegii domniei sale au fost plimbați cu promisiunile de la parlamentar la director, până la prefect.

Recomandarea mea pentru Țuțuianu este să încălzească bine zarurile în mână, pentru că tablele reprezintă un joc binevenit pentru cei pensionați politic, înainte de termen. Trecând peste această situație comică prin care trece PSD, reținem faptul că este un partid inconsecvent cu deciziile proprii. După ce fostul candidat al PSD s-a plimbat prin tot județul, tăind panglici, pozând și umflându-și mușchii, a aflat brusc și neașteptat că activitatea sa de viitor este doar un câmp plin de promisiuni.

Pentru cei care urmăresc scena politică din Constanța și mai ales pentru alegători, promisiunile PSD-ului rămân doar cuvinte adunate de pe câmpurile pline de bălării.

NOTĂ! La doar o zi după ce conducerea PSD Constanța a decis că mai potrivit pentru șefia CJ Constanța în mandatul viitor este Felix Stroe și Horia Țuțuianu a anunțat cu surle și trâmbițe că pleacă din partid (alături de el și alți câțiva apropiați social democrați, printre ei primarul de la Peștera, Marius Liviu Petre), Țuțuianu s-a întâlnit la o cafenea din Constanța cu Horia Constantinescu, candidatul PPUSL la Primăria Constanța. Palma bătută în vazul lumii însemna o viitoare colaborare, dar prima zi din săptămână a adus o altă surpriză. Horia Țuțuianu a revenit asupra deciziei, rămâne în PSD și pare să se mulțumească și cu o funcție de… vice la CJ într-un viitor mandat câștigat de PSD. Și campania electorală nici n-a început…

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions