Conecteaza-te cu noi

Actual

ÎPS Teodosie câştigă procesul cu Poliţia, după ce a ieşit din izolare să facă slujbă

Published

on

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a câştigat procesul cu Poliţia Română după ce a ieşit din izolare pentru a săvârşi slujba din 24 ianuarie, a transmis marţi avocatul Adrian Cuculis. Şi amenda de 1.000 de lei a fost anulată.

Potrivit avocatului, ÎPS Teodosie, amendat de Poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, a câştigat procesul cu Poliţia Română.

De asemenea, s-a anulat amenda de 1.000 de lei.

„Se şi constată ca slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie iar 8 luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pr nedrept şi „izolat” în mod abuziv”, spune avocatul Adrian Cuculis.

ÎPS Teodosie a oficiat slujba în biserică, deşi ar fi trebuit să fie în izolare pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions