Connect with us

Actual

Trafic blocat parțial pe strada Răscoalei din municipiul Constanța

Published

on

Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de str. Cuza Vodă și bdul Ferdinand va fi blocat de miercuri, 3 august, ora 8.00, până duminică, 7 august, ora 20.00. Restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la nivelul colectorului de preluare de a apelor uzate menajere din zonă. Ca urmare a prăbușirii acestuia, este necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 m. În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția municipiului Constanța și Poliția locală. De asemenea, a fost informată și societatea CTBUS Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.
“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și va asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea într-un timp cât mai scurt de astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții. “, au precizat reprezentanții biroului de comunicare al RAJA.
Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement