Conecteaza-te cu noi

Actual

Jucător de alba-neagra, prins în flagrant de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia

Published

on

Primăria Constanța anunță că, în seara zilei de 4 iunie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă a hotelului Aurora, un bărbat care promova un joc de noroc de tip alba-neagra. Pentru că jocul în cauză constituie infracțiune, bărbatului originar din județul Dâmbovița i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care spectatorii au părăsit zona, restabilindu-se un climat public civilizat.

Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate (Poliția Stațiunii Mamaia) în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.

„În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații, care ar putea să vă aducă prejudicii materiale și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.“, notează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions