Connect with us

Actual

Zeci de permise de conducere, reținute săptămâna trecută de polițiștii constănțeni

Published

on

În perioada 30 mai – 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai formațiunilor rutiere din județul Constanța au desfășurat acțiuni punctuale pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel, în perioada menționată, au fost aplicate 880 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 375.000 de lei, dintre care 295 pentru depășirea regimului legal de viteză, 31 pentru folosirea telefonului mobil și 17 pentru nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 83 de permise de conducere, dintre care 32 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale admise, 8 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 9 pentru neacordarea de prioritate pietonilor și 3 pentru conducere agresivă.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement