Actual

Județul Constanța: Arestat pentru că a violat o fetiță de 12 ani

mart. 14, 2018 Maria Ionescu

Un bărbat de 52 de ani, din Oltina, județul Constanța – Marcel Croitoru – a fost reținut și arestat după ce – timp de aproape doi ani – a întreținut relații sexuale cu o copilă de numai 12 ani. Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în perioada 2016-2018, bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate. În cursul zilei de 12 martie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 13 martie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind  introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Cum s-au derulat lucrurile

Este cât se poate de important de precizat că fetița provine dintr-o familie dezorganizată și că viața ei numai roză nu este. Greu de spus cum anume a momit-o bărbatul – Marcel Croitoru – bunic la rândul lui, însă copila obișnuia să vină des pe la el pe acasă pentru a se juca cu nepotul lui. Dar, la un moment dat, mama fetiței a înțeles că ceva nu este în ordine după ce copila a lipsit o zi și o noapte de acasă. A întrebat-o unde a fost și ce a făcut dar ea a negat că s-ar fi întâmplat ceva. Au ajuns împreună, mama și fiică, la medicină Legală pentru control, iar aici li s-a eliberat un certificat medical potrivit căruia deflorarea copilei este mai veche. Însă, la numai 12 ani, pe care îi împlinește mâine, fetița nu are discernământ pentru aceste fapte. Așa că, bărbatul va face mulți ani de închisoare.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!