Connect with us

Actual

Județul Constanța. Bărbat reținut pentru conducerea fără permis a unei autoutilitare

Published

on

În cursul serii trecute, un bărbat din județul Constanța a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins la volan fără a deține permis de conducere.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 18 mai a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus o autoutilitară în comuna Independența – sat Movila Verde, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În această dimineață, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement