Actual

Județul Constanța: Cinci incendii de baloți sau vegetație în numai câteva ore

aug. 10, 2018 Maria Ionescu

De ieri seară, de la ora 19.00, și până acum, în județul Constanța au fost înregistrate cinci incendii de baloți sau de vegetație uscată. Primul dintre ele a avut loc în localitatea 23 August, în apropiere de mare.

Pe la ora 23.30, la Cogealac , pe strada Mare, nr.11, a avut loc un nou incendiu. De această dată luaseră foc mai mulți baloți.

Nu au trecut decât zece minute, și un alt incendiu avea loc în Medgidia. Aici ardea vegetația uscată. Tot vegetație uscată a ars și în această dimineață, la Năvodari.

Ultimul incendiu anunțat de către ISU Constanța a avut loc în cursul zilei de azi, în jurul orei 12.30. Acesta din urmă s-a produs tot la Cogealeac și a vizat mai mulți baloți de paie care luaseră foc pe strada Liceului, la nr. 12.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!