Actual

Se montează și se vor testa 4 panouri de informare ale RATC în municipiul Constanța

aug. 10, 2018 Maria Ionescu

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța aduce la cunoștința călătorilor că de azi a început montarea și testarea primelor 4 panouri de informare, din cele 10 care urmeaza sa fie instalate în municipiul Constanta.

Începând de anul trecut, toate autobuzele RATC sunt monitorizate și dispecerizate prin GPS. Instalarea de panouri led de informare este cea de a doua etapă, urmând ca la începutul anului viitor, coordonarea întregii activități să se realizeze din centrul de comandă aflat la sediul operatorului de transport.

Primele 4 panouri de informare se vor monta în urmatoarele stații:
– Piața CET –  sens de mers str. Cumpenei: liniile 1,101C,101M
– Gară (vaporaș): 5B, 2-43, 5-40, 101c, 101m
–  Parc gară: liniile 2-43, 5-40
– Spitalul Judetean: liniile 42, 2-43, 43c, 43m

Informațiile afișate de panou sunt:
– numele operatorului de transport;
– data și ora;
– denumirea stației;
– linia, sensul de deplasare (capatul de linie);
– timpul estimat în minute sau ora şi minutul în care autobuzul urmează să ajungă în staţie, conform planificării.
– În cazul în care pe linia afişată nu mai sunt de efectuat curse sau nu sunt alocate vehicule va apărea mesajul ” * ”
– alte informații generale.

Pe perioada testări panourilor de informare, așteptăm călătorii să ne transmită
sugestii și propuneri la tel: 0241 694 960 sau email reclamatii@ratc.ro.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!