Connect with us

Actual

Județul Constanța. NINSORI ÎNSEMNATE cantitativ până MÂINE la ora 23.00

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod pentru județul Constanța. Regia Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a primit informația că pentru județul Constanța a fost emis un COD GALBEN de ninsori abundente până mâine seară la ora 23.00.

“COD GALBEN: 27.02./23:00-28.02./23:00, ninsori ]nsemnate cantitativ, strat de zapada consistent, intensificări ale vantului de 45 – 60km / h, viscol, vizibilitate redusa in ConstanțaȚ, transmite Lucian Lungoci, administratorul special al RAJDP Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!