Conecteaza-te cu noi

Actual

O companie italiană vrea să cumpere 49% din acţiunile Şantierului Naval Mangalia

Published

on

Unul dintre cei mai mari constructori din lume, compania italiană Fincantieri, a trimis Guvernului României o ofertă de management operaţional, anunţându-şi intenţia de a cumpăra 49% din acţiunile Şantierului Naval Mangalia. Oferta vine după ce vânzarea acţiunilor către grupul olandez Damen a fost blocată de către Guvern. Grupul italian Fincantieri este unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume. Are afaceri anuale de peste 4 miliarde euro şi controlează şi grupul norvegian Vard, proprietarul şantierelor navale din Tulcea şi Brăila. Potrivit Profit.ro, în cursul acestei zile, compania a trimis Guvernului român o ofertă de management operaţional al Şantierului din Mangalia şi, ulterior, de cumpărare a 49% din acţiunile acestuia.

Italienii au propus Guvernului o ofertă pe termen lung

Potrivit Profit.ro, italienii de la Fincantieri  au propus Guvernului român o înţelegere pe termen lung. Potrivit acesteia, partea italiană,  în calitate de partener principal al statului, ar coordona operaţiunile Şantierului din Mangalia. Acesta ar fi inclus în reţeaua de şantiere operate de compania italiană în ţara noastră.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions