Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Județul Constanța. O femeie a murit după ce i s-a făcut rău în autoturism

Published

on

Update: Femeia care și-a pierdut astăzi viața era în mașină cu nora sa, care conducea autoturismul. Din informațiile obținute de la martori, aceasta se întorcea de la spital, unde fusese supusă unei intervenții chirurgicale pe cord. Când a văzut că soacrei sale i s-a făcut rău, șoferița a oprit mașina lângă un autoturism de poliție și a cerut ajutor.

Polițistul, care a făcut cursuri de prim ajutor, a început să îi facă femeii manevre de resuscitare. Între timp, i-a spus nurorii să sune la 112 și să solicite intervenția unui echipaj de prim ajutor.

Din păcate, femeia și-a pierdut viața.

Știre inițială: O tragedie s-a produs astăzi între localitățile Castelu și Poarta Albă din județul Constanța. O femeie în vârstă de aproximativ 60 – 65 de ani a murit după ce i s-a făcut rău în autoturism.

La fața locului au fost direcționate un echipaj Smurd B și elicopterul.

”Au găsit o pacientă în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat pozitiv. Femeia a fost declarată decedată”, a precizat dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions