Connect with us

Actual

Județul Tulcea. Un autocar cu cetățeni ucraineni a ieșit în decor

Published

on

pompieri decor

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, un autocar ce transporta aproximativ 30 de cetățeni ucraineni a ieșit în decor, în zona localității Cataloi din județul Tulcea.

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pe drumul european E87 pentru a acorda primul ajutor.

Intervenția pompierilor militari a constat în a acorda asistență atât pasagerilor din autocar, cât și șoferului, până la sosirea echipajelor de la Drumuri Naționale, care au repus autocarul pe partea carosabilă.

”Echipajele de intervenție erau pregătite pentru a evacua cetățenii și a-i transporta într-un loc sigur până la remedierea situației, însă aceștia au refuzat.”, a precizat Cristina Profir, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Misiunea a fost încheiată în această dimineață, în jurul orei 7.30. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!