Connect with us

Actual

Zeci de amenzi, aplicate noaptea trecută de polițiștii constănțeni

Published

on

politia noaptea

În noaptea de 28/29 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și combaterii faptelor antisociale, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Henri Coandă, Anadalchioi și Palazu Mare.

”În urma activităților, polițiștii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.700 de lei, dintre care 33 de sancțiuni la Legea 61/1991, 2 sancțiuni la OUG 195/2002 și 2 sancțiuni la Legea 333/2003.

Totodată, polițiștii au  retras 1 certificat de înmatriculare.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: IPJ Constanța

politia noaptea

politia noaptea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!