Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Jumătate din sancțiunile aplicate de polițiștii din Medgidia, pentru depășirea limitei de viteză

Published

on

actiune politie

Polițiștii din Medgidia au aplicat zece amenzi, iar jumătate dintre ele au fost acordate conducătorilor auto care au depășit viteza legală.

La data de 27 spre 28 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 10 sancțiuni contravenționale la O.U.G, 192/2002, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Advertisement
palaz

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions