Connect with us

Politica

Kelemen Hunor, președintele UDMR, despre criza politică și demisiile miniștrilor USR din Guvernul Cîțu: “Strategii pentru 2024”

Published

on

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că miza și motivul actualei crize politice o constituie faptul că liderii PNL și USR-PLUS încearcă să se poziționeze pentru anul electoral 2024, atunci când vor avea loc alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

”Poziția de ninja pe Facebook nu ajută la rezolvarea situației. Ar trebui să înțelegem motivul adevărat care ne-a adus în această situație îl vom afla pe măsură ce ne apropiem de 2024. Am impresia că este vorba despre competiția pentru anul 2024, pentru că atunci vor fi în jumătate de an 4 rânduri de alegeri, ceea ce este cumva de înțeles, dar eu zic că este prematur să înceapă competiția de acum. Eu cred că în prezent se fac planuri și strategii pentru 2024. Eu cred că după congresele celor două partide, 25 septembrie PNL și 2 octombrie USR-PLUS, trebuie să ne așezăm la masă și să vedem cum refacem această coaliție. Eu nu m-am certat cu nimeni, dar discuții au existat, discuțiile din coaliție sunt destul de animate. În această perioadă avem o mulțime de probleme care trebuie rezolvate și nu ar trebui să existe bătălii politice.”, a declarat Kelemen Hunor, la Digi24.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!