Societate

La ce oră va juca Simona Halep în turul 3 al Indian Wells

mart. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, numărul 77 WTA, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, după ora 00.00, cu jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Această partidă este a treia pe arena principală. Înainte, începând de duminică, de la ora 21.00, se vor desfăşura meciul feminin Petra Kvitova (Cehia) – Amanda Anisimova (SUA) şi partida masculină Taro Daniel (Japonia) – Novak Djokovici (Sebia).

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!