Connect with us

Societate

La Cupa României, halterofili din cadrul CSO Ovidiu au obținut două clasări pe podium

Published

on

ionut tuca haltere

În această săptămână, mai exact în intervalul 6 – 8 iunie, halterofili din toată țara au participat la Campionatele Naționale de tineret U23 – Calificări și Cupa României masculin+feminin (vârsta 20/23 de ani).

La această competiție, care s-a desfășurat în incinta complexului sportiv Bascov Pitești, au participat aproximativ 120 de sportivi din 25 de cluburi din România.

Din cadrul clubului CSO Ovidiu au participat doi sportivi, respectiv Gabriela Brândușa Țurcanu (la categoria +87 kg)  și Ionuț Gabriel Tuca (categoria 102 kg). Rezultatele obținute de cei doi sportivi sunt foarte bune: Turcanu a obținut locul 2, iar Tuca s-a clasat pe prima poziție și a câștigat Cupa României.

Potrivit antrenorului Eduard Simineanu, Ioana Maria Țurcanu nu a participat la această competiție, dat fiind faptul că este în pregătire pentru Campionatul European de haltere U 17, care se va desfășura în luna iulie, în Republica Moldova Chișinău.

Advertisement

Eduard Simineanu a precizat pentru ziarul Ordinea.ră că rezultatele sunt bune și există perspectiva ca ele să fie și mai bune.

”Mulțumim consiliului local Ovidiu și domnului primar pentru implicare în activitatea sportivă. De asemenea, mulțumim și Spitalului OCH din orașul Ovidiu, care a asigurat în permanență sportivilor secției cele mai bune metode de refacere și vitaminizare!”, a precizat Simineanu.

gabriela turcanu haltere

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement