Conecteaza-te cu noi

Actual

La Mangalia, Polaris M Holding suplimentează la noapte numărul utilajelor care împrăștie material antiderapant

Published

on

Lăsarea serii îi determină pe reprezentanții instituțiilor care asigură deszăpezirea drumurilor din județ, precum și pe cele din interiorul localităților să suplimenteze numărul utilajelor cu care să acționeze. La Mangalia, conducerea punctului de lucru al Polaris M Holding a acționat încă de la primele ore ale dimineții pentru a îndepărta stratul de zăpadă depus pe carosabil, dar și pe trotuare, operațiunea fiind efectuată potrivit reprezentantului punctului de lucru al Polaris M Holding Mangalia, Florin Jianu, cu utilaje de mici dimensiuni dotate cu lame.

Pentru noaptea aceasta, conducerea societății a decis suplimentarea numărului de utilaje care vor acționa pentru a reduce timpul de degajare a zăpezii de pe toate străzile.

“Dupa ce am incheiat actiunea de deszapezire si combatere a poleiului inceputa la primele ore ale diminetii, pentru ca oamenii angrenati sa se poata odihni putin, am programat deja urmatoarele doua perioade in care vom degaja strazile din municipiu si statiuni. La Mangalia, Polaris M Holding a suplimentat numărul de utilaje pentru reducerea timpului de degajare a zapezii de pe toate strazile. Astfel, incepand cu ora 20:00, vom avea 9 utilaje cu lame – dintre acestea, trei sunt si imprastietoare de material antiderapant -, cinci buldoexcavatoare si un telelift cu cupa, iar pe trotuarele centrale (acolo unde latimea si textura trotuarului permit), două atv-uri utilitare cu lame. Actiunea este organizata astfel incat, la ora 01:00 cel tarziu, sa fie incheiata”, informează Florin Jianu.

Totodată, Jianu a declarat pentru “Ordinea.ro” că următoarea acțiune va începe de la ora 05.00, vor fi utilizate mașinile echipate din timpul nopții și, de asemenea, vor mai fi prezente 2 utilaje cu lame pentru trotuare, dar si echipe de muncitori cu lopeti si sare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions