Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O şenilată a preluat o gravidă din Călugăreni (Video)

Published

on

În urmă cu puţină vreme, o şenilată din judeţul Galaţi a preluat o femeie însărcinată din satul Călugăreni pentru a o transporta la Gălbiori, acolo unde o ambulanţă a SAJ aşteaptă pentru a o duce la spital. Potrivit primelor informaţii, gravida are o sarcină de 35-36 de săptămâni şi are contracţii. Încă nu este cert dacă femeia va fi adusă la Constanţa ori la Medgidia. Dar important este ca ea să se afle sub supraveghere medicală de specialitate.

Update: Femeia care a fost preluată de către şenilată se află în drum spre spitalul din Constanţa. Ea mai are acasă un copil, iar acum se pregăteşte să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea.  Apelul către autorităţi a fost dat la ora 16.30. Şenilata împreună cu echipajul SMURD au ajuns la Călugăreni la ora 17.20, iar la ora 18.12 au predat pacienta.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions