Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Societate

Lansare de carte la Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța, de ”Zilele Culturii Albaneze”

Published

on

zilele culturii albaneze

Joi, 9 noiembrie, ora 13.00, la sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie va avea loc lansarea volumului „Upailica trupuțu” de Liviu Lungu.

Evenimentul cultural are loc cu ocazia ”Zilelor Culturii Albaneze”.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociației Liga Albanezilor din România, anul acesta are loc ediția a V-a a manifestării, în intervalul 31 octombrie – 27 noiembrie.

În acest an, manifestarea va include recitaluri muzicale, lansări de carte și recitaluri poetice, culminând cu o recepție dedicată Zilei Naționale a Albanezilor.

Advertisement

Cea de-a V-a ediție a „Zilelor Culturii Albaneze” va urma modelul itinerant inaugurat în anul 2022. Evenimentele se vor desfășura la București, Constanța și Iași, iar printre partenerii ALAR se vor număra Biblioteca Metropolitană București, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Primăria Comunei Ciurea (Iași) și Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iași.

Intrarea publicului la evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile (cu excepția recepției din 27 noiembrie 2023, la care accesul se va face pe bază de invitație). Pagina de Facebook a ALAR va găzdui știri, imagini și materialele video de la toate acțiunile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions