Conecteaza-te cu noi

Administratie

„Laudă-mă, gură, că ţi-oi da friptură!“ Chițac, campanie de promovare asiduă: „Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor“

Published

on

n

Cu un an înaintea alegerilor locale primarul Constanței, Vergil Chițac, a început pe rețelele de socializare o adevărată campanie de spălare imaginii. Se pozează în mijlocul oamenilor și își face clipuri în care vrea să ne arate cât de gospodar este el și cât de mult muncește pentru oraș. Exemplu în acest sens este ultima sa postare pe Facebook în care ne arată un colaj de imagini și un text în care primarul spune că rămâne „același om deschis dialogului și inițiativelor“.

„Privind retrospectiv, am realizat că ultima perioadă a fost cu adevărat încărcată și plină de provocări pentru noi toți, în special din cauza fenomenelor meteo extreme care ne-au afectat violent orașul, ale căror efecte nu au fost deloc ușor de remediat.

Cea mai mare realizare a fost că, în ciuda intensității acestor fenomene, acest eveniment ne-a testat capacitatea de a lucra ca o echipă. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care s-au implicat activ, trimițând sesizări, pentru că astfel am reușit să păstrăm un dialog constant. Nu am ezitat niciodată să vă răspund, indiferent care a fost tonul acestor sesizări, pentru că mai important era scopul pe care îl aveam cu toții la momentul acela: să punem orașul pe picioare în cel mai scurt timp, astfel încât să ne putem relua cursul normal al lucrurilor.

A fost, totodată, și o perioadă cu multe inițiative și proiecte duse la capăt, datorită oamenilor binevoitori și încrezători în inițiativele noastre, care nu urmăresc alt scop decât acela de a veni în sprijinul cetățenilor, și a faptului că s-a lucrat eficient în echipă!

Advertisement

Îmi doresc să continuăm să lucrăm cel puțin la fel de bine în perioada care urmează, pentru că doar împreună putem construi orașul pe care ni-l dorim.

Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor!“, spune Chițac în postarea pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions