Conecteaza-te cu noi

Politica

Learciu zice că ALDE va câștiga alegerile parțiale în județul Constanța

Published

on

Prezentă la Constanța unde a participat la deschiderea summit-ului “Drumul Mătăsii”, secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Maria Magdalena Grigore, s-a enervat peste măsură pe ziariștii prezenți la conferința de presă organizată la sediul ALDE din municipiul Constanța care insistau să știe motivul pentru care oamenii ies în stradă, în aceste zile, și le-a transmis că “tot timpul asta faceți”. Oprită din discursul de promovare parcă învățat ca pe o poezie, Maria Magdalena Grigore a spus că “politicul își regăsește necesitatea în prioritățile oamenilor”, iar ALDE are “un plan de acțiuni pe care îl vom implementa”. “Manifestările vin să ducă atenția de la lucrurile constructive pe care le avem în program”, a spus, printre altele, secretarul de stat de la Transporturi.

Tot pe discurs pozitiv, pe cât de bine le va merge românilor dacă vor avea încredere în proiectele celor aflați la Guvernare (PSD – ALDE n.r.) și cât de urțor vor fi rezolvare necazurile constănțenilor a fost și liderul Organizației Municipale al ALDE Constanța, Dumitru Daniel Learciu, care a anunțat că vor câștiga alegerile parțiale din județul Constanța, scrutin programat să se desfășoare pe data de 5 noiembrie. Astfel, Learciu a informat că ALDE Constanța va câștiga alegerile parțiale organizate, în județul Constanța, pentru funcția de primar în comunele Pantelimon și Bărăganu și va obține un scor de 40% în comuna Mereni, acolo unde vor avea loc alegeri parțiale pentru Consiliul Local.

“Avem șanse să câștigăm alegerile parțiale de la Pantelimon și Bărăganu și să obținem 40% în comuna Mereni, la Consiliul Local”, a declarat Daniel Learciu și a evitat să spună numele celor care vor intra în competițiile electorale parțiale din aceste localități. În acest sens, Claudiu Octavian Ceti, secretarul coordonator al Organizației ALDE Constanța a explicat că mâine se va desfășura ședința în cadrul căreia candidații vor fi validați de Biroul de conducere pentru ca mai apoi să fie organizată o conferință de presă pentru prezentarea acestora.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions