Connect with us

Actual

Lebedele din Mangalia au fost văzute de peste 4 milioane de oameni din toată lumea

Adrian Cârlescu

Publicat

la

Statul român cheltuieşte sume astronomice pentru promovarea frumuseţilor ţării în afara graniţelor. Dar campaniile de promovare plătite din bani publici au, de cele mai multe ori, rezultate extrem de modeste, fiind depăşite cu mult ca eficienţă de activitatea neremunerată, pe reţelele sociale, a unor pasionaţi. Este şi cazul unui român stabilit în Irlanda, care a reuşit să adune peste 4 milioane de vizualizări de la persoane din toată lumea, pentru un film de 27 de secunde realizat în oraşul Mangalia. Filmul a fost postat pe contul de Facebook „Dobrogea”, administrat de o persoană care foloseşte numele virtual Richard Bathory. În imagini se poate vedea un cârd de lebede plutind pe apele din zona ţărmului Mării Negre, într-un amurg ceţos. Pâcla este străpunsă de luminile difuze ale stălpilor de iluminat public, de pe faleza Mangaliei, conferind imaginilor un aspect particular cu totul special. Filmarea a fost postată pe 28 aprilie 2015 şi a reuşit să adune 4.234.065 de vizualizări, 137.444 de distribuiri, 22.490 de like-uri şi 1.176 de comentarii în română, engleză, germană, olandeză, turcă, rusă, spaniolă, portugheză, japoneză, arabă…

Camouflage-Forever

Autorul filmului afirmă, într-o altă pagină de Facebook pe care o administrează, respectiv „Camouflage forever”, că a fost cameraman la o televiziune din România, până în urmă cu nouă ani (postarea datează din anul 2014). De asemenea, mai arată că a lucrat în această calitate timp de opt ani. Filmul cu lebedele de la Mangalia poate fi accesat urmând linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/230274553677260/videos/858514227519953/?__mref=message_bubble

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Alegerile locale din județul Constanța s-au lăsat cu dosare penale

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ieri, 27 septembrie, la nivelul I.P.J. Constanța s-au primit aproximativ 40 de sesizări referitoare la posibile contravenții sau infracțiuni electorale, majoritatea fiind confirmate în urma verificărilor.

Astfel, au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

Au fost întocmite 17 dosare de cercetare penală, respectiv: 5 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot, 1 pentru fraudă la vot și fals în declarații, 1 pentru amenințare, 4 pentru coruperea alegătorilor, 1 pentru sustragerea sau distrugerea de înscrisuri,1 tentativă la infracțiunea de fraudă la vot, 2 pentru furt, 1 pentru amenințare și distrugere și 1 dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vot multiplu.

”Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective, pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vergil Chițac, după câștigarea alegerilor locale de duminică: “PSD e istorie! Împreună construim Constanța Puternică”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

La scurt timp după oficializarea rezultatului votului pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac le mulțumește constănțenilor pentru vot și încredere și afirmă că PSD “este istorie în orașul Constanța”.

Iată mesajul:

“Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”

Citiți și:

Rezultate finale la alegerile locale: Vergil Chițac este primarul municipiului Constanța

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Rezultate finale la alegerile locale: Vergil Chițac este primarul municipiului Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Rezultate finale la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Vergil Chițac este noul primar al municipiului Constanța.

Candidatul susținut de PNL a obținut 28,49% din totalul voturilor valabil exprimate, Stelian Ion de la USR – PLUS a primit 24,31%. Primarul PSD al municipiului Constanța s-a situat abia pe locul al treilea la aceste alegeri și a obținut 24,19% din încrederea constănțenilor. Horia Constantinescu, candidatul PPUSL a obținut 5,04% din numărul de voturi valabil exprimate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: