Politica Slide

Liberalii constănțeni ies în stradă. PNL pune presiune pe parlamentarii constănțeni să voteze moțiunea împotriva Guvernului

nov. 19, 2017 Mihaela Tîrpan

PNL Constanța îi invită pe constănțeni să iasă în stradă și să susțină moțiunea de cenzură propusă de formațiunea politică împotriva actualului Guvern. În acest demers, liberalii îi au aliați pe cei din Uniunea Salvați România. Revenind la miting, conducerea PNL Constanța consideră că prin această manifestare publică parlamentarii constănțeni vor vota moțiunea pe care PNL a depus-o vineri, la Parlament. Mitingul prin care PNL Constanța dorește să pună presiune – conform textului mesajului de însoțire al invitației la miting – va avea loc luni, 20 noiembrie a.c., de la ora 16.30.

“Veniti alaturi de noi! Traseul mitingului este Stadionul Portul – Bld. Ferdinand – Bld. Tomis – Prefectura Constanta. E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai poate fi guvernată prin sfidare, ticăloșie și minciună. Implică-te pentru a opri batjocura PSDragnea! Sprijină moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSDragnea – Tudose. #DemisiaPSDragnea. Mâine între 16:30 – 19:30”, este mesajul creat de PNL Constanța pentru un eveniment public și promovat pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

De altfel, liberalii constănțeni amintesc faptul că “actuala guvernare PSD-ALDE a reușit într-un timp record să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale – de la sănătate și educație, la fiscalitate, justiție sau infrastructură”. “În mai puțin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi promisiunile făcute în campanie și, odată cu ele, speranțele românilor într-un trai mai bun”, completează conducerea PNL pe pagina oficială de Facebook.

Amintim că vineri, 17 noiembrie a.c., PNL și USR au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

„Această moţiune de cenzură vine în sprijinul celor loviţi şi minţiţi de guvernare”, a afirmat liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari.

Bogdan Huțucă, presedintele PNL Constanța: “Halul în care PSD își bate joc de români cere o reacție puternică din partea noastră, a Partidului Național Liberal”

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, anunță că, odată cu citirea în Parlament a moțiunii de cenzură PNL/USR, vor fi organizate mișcări ample de protest în toată țara. „Suntem în război total cu acest Guvern Tudose/Dragnea. Halul în care PSD își bate joc de români cere o reacție puternică din partea noastră, a Partidului Național Liberal. Depunem moțiune de cenzură în Parlament, dar, în același timp, organizăm ample acțiuni de protest în toată țara”, afirmă deputatul PNL de Constanța prin intermediul unui comunicat remis redacției.

În opinia parlamentarului liberal, opoziția în presă și Parlament nu este suficientă. Acesta este de părere că presiunea socială trebuie să fie aplicată puternic pe un guvern PSD care și-a pierdut demult legitimitatea.

La numai un an de la abuzul de încredere prin care PSD a câștigat alegerile, al doilea guvern instalat la putere de Liviu Dragnea și-a pierdut și ultima fărâmă de legitimitate. Nu numai că nu s-au ținut de cuvânt, dar ne-au adus țara într-o criză fără precedent. Inflația a crescut de 13 ori în ultimul an! Românii plătesc cu 12% mai mult pe carburanți și pe electricitate. Cursul valutar a explodat, leul este la un minim istoric și în același timp românii cu credite plătesc în medie cu 150 de lei mai mult pe lună decât plăteau acum un an! Nu este suficient să facem conferințe de presă, interpelări, întrebări sau alte acțiuni de opoziție parlamentară. Avem nevoie de oameni în stradă, de o presiune la care acest guvern ilegitim să cedeze. Să plece acasă. Nu mai avem timp de povești. Creșterea economică este falsă, acești guvernanți falsifică realitatea. În mod real ne îndreptăm într-o prăpastie din care cu greu vom putea ieși, dacă nu îi dăm afară de la guvernare pe acești impostori”, precizează președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Aici puteți citi textul moțiunii “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”


MOTIUNE

Comments

comments