Connect with us

Politica

PMP Constanța își alege un nou Consiliu Executiv Județean

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Partidul Mișcarea Populară, Organizația Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, va organiza duminică, 19 Noiembrie, Conferința Filialei Județene Constanța, în cadrul căreia se vor organiza alegeri pentru Consiliul Executiv Județean.

Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional Constanța, începând cu ora 12:00.

Din cadrul conducerii naționale vor fi prezenți la eveniment: preşedinte executiv al PMP, Eugen Tomac, prim vicepreşedinte, Cristian Diaconescu, preşedinte excutiv, Valeriu Steriu, vicepreşedinte, Cătălin Cristache,  vicepreşedinte, Radu Cristescu și vicepreşedintele PMP, deputatul Robert Turcescu.

sursa foto: pmponline.ro

Comments

comments

Politica

Nicușor Constantinescu, mesaj din închisoare pentru Victor Ponta: “Am fost sacrificat conform listei făcute de nașul tău Maior”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Victor Ponta, președintele Pro România, a declarat duminică, la Constanța că Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, i-a spus că “va vota cu Dragnea pentru că i-a promis că îl scapă de pușcărie”.

“Nu am fost foarte bun prieten cu Radu Mazăre și nu mă bucur de răul lui”, a afirmat Victor Ponta la Constanța, aflat în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

În același cadru, fostul premier a spus și că, de fiecare dată când de Liviu Dragnea se apropie oamenii legii, actualul lider al PSD “mai dă din barcă câte un camarad”, tot în același context afirmând și că atunci când s-a discutat cine să ia preia conducerea PSD, Nicușor Constantinescu a venit la el și a spus că cei de la Constanța vor vota cu Dragnea pentru că “le-a promis că îi scapă de pușcărie”.

Vizibil deranjat de afirmațiile lui Ponta, fostul șef al administrației județene din Constanța, condamnat pentru abuz în serviciu, a scris – din închisoare – pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

“Eu nu am crezut că în România vom trăi situația în care oamenii merg la închisoare și tac din gură.” – Victor Ponta, 19 mai 2019.
Vezi tu, Victor Viorel, asta-i diferența dintre Mickey Mouse și Big Hunter!
Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a trădat să mintă, pentru a cerși voturi.
Prin grija ta directă am fost suspendat din P.S.D. în 12 iunie 2015, așa că nu aveam cum să-ți fac confidențe la CEX-ul din 22 iulie 2015, cu atât mai puțin să votez!
Ce am avut de spus, ți-am spus la CEX-ul de la Sinaia, de la hotel Mara. Am fost sacrificat conform listei făcute de nașul tău Maior, sunt condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin Hotărâre de Consiliu Județean, dar sunt același: nu tac și nu mint!”

Drept dovadă, Constantinescu lasă și documentul prin care a fost suspendat din Partidul Social Democrat, conform afirmațiilor publice făcute seara trecută. Iată-l:

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Radu Mazăre ajunge mâine seară în România. Vezi la ce oră aterizează aeronava pe aeroportul Otopeni

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, ajunge luni seara in România, transmit jurnaliștii Antena 3.

Conform surselor A3, fugarul Mazăre va fi escortat de agenți de la Poliția Romană și cei ai Interpol. Va ateriza pe aeroportul Otopeni, cu o aeronava Tarom.

De altfel, conducerea Tarom ar fi confirmat cumpărarea unui bilet pe numele lui Radu Ștefan Mazăre.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Carmen Avram: “A venit timpul ca Europa să înțeleagă că cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Austria a votat o lege în Parlamentul său pentru ca beneficiile sociale destinate cetățenilor europeni rezidenți, inclusiv cele destinate românilor, să fie „indexate”, un termen diplomatic care maschează faptul că aceste beneficii vor fi tăiate.

Poziția mea și a candidaților PSD la alegerile europarlamentare este aceea că lucrătorii europeni trebuie tratați în mod egal în statele membre în care își desfășoară activitatea, dreptul acestora la liberă circulație fiind unul dintre fundamentele Uniunii Europene și ale Pieței Unice.

Prin urmare, solicităm comisarului european pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Incluziune și Mobilitate, Marianne Thyssen, să declanșeze procedura de infringement împotriva Austriei deoarece această inițiativă legislativă creează discriminări în rândul cetățenilor europeni.

Deși se afla în infringement din 24 ianuarie 2019, la solicitarea făcută de eurodeputații PSD români pentru discriminarea privind alocațiile pentru copii, Austria sfidează Comisia Europeană și continuă discriminarea cetățenilor români în privința ajutoarelor sociale.

A venit timpul ca Europa să înțeleagă că cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua!

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Realizat de Asociația Puterea Civică

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: