Connect with us

Politica

Liberalii îl lasă pe senatorul Chițac pe drumuri! Sediul din strada Lahovari va fi închiriat

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Liberalii urmează să închiereze sediul în care își desfășoară activitatea Organizația Municipală de la Constanța. Este vorba despre sediul situat pe strada Lahovari din Constanța, iar informația pe care Ordinea.ro a obținut-o în urmă cu mai bine de-o săptămână, se confirmă. Senatorul Vergil Chițac ne explică faptul că sediul a fost “analizat” de niște “băieți de la imobiliare”.

În primă fază l-am contactat pe liderul Organizației Județene, Bogdan Huțucă, însă acesta a infirmat cu tărie informația noastră și ne-a declarat următoarele:

“Nu-i adevărat! Dimpotrivă, urmează să ne apucăm de renovat, aici fiind un spațiu numai bun pentru desfășurarea activităților de campanie electorală.”

Cum sursa nostră este cât se poate de credibilă, nu am renunțat! Încercările noastre de a lua legătura cu președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, George Muhscină, s-au lovit de robotul telefonului. Din interior ni s-a spus că Muhscină a fost… sfătuit să o lase mai moale cu declarațiile publice, toate până acum fiind doar deservicii aduse liberalilor de la Constanța. În fine, știind că în același spațiu își desfășoară activitatea și senatorul PNL Vergil Chițac, l0am contactat telefonic pentru a afla și punctul dumnealui de vedere în legătură cu această informație.

“Confirm că am auzit ceea ce dumneavostră îmi spuneți legat de închirierea spațiului. Am sesizat că se produc ceva mișcări pe aici, că au venit niște băieți de la imobiliare care au inspectat, au analizat. De asemenea, ceea ce vă mai pot spune este că eu am un contract de închiere prin care nu ar putea să mă dea afară oricum, dar nici nu mă mai miră nimic, știți bine câte s-au petrecut până acum…”, declară senatorul PNL Constanța, Vergil Chițac pentru “Ordinea.ro”.

Facem precizarea că sediul actualului PNL Municipiu de pe strada Lahovari a fost de prin anul 1992 al fostului Partid Democrat, a fost închiriat unei cunoscute societăți comerciale din Constanța – GMB – pentru vreo 3.000 de euro, conform surselor noastre, iar Partidul Democrat Liberal a funcționat în clădire de la momentul preluării conducerii Organizației Constanța de către Gigi Christian Chiru. De altfel, Chiru este și cel care a insistat la reamenajarea sediului. La momentul respectiv, PDL Constanța funcționa într-un sediu închiriat, în imediata apropiere a gării din municipiul Constanța. Astăzi, contactat telefonic, Gigi Chiru ne-a declarat:

“Da, vor să-l închierieze? Habar nu am avut, dar cum nu mai sunt membru… ce părere să mai am. Aș spune că nu e treaba mea…”

Ce este și mai interesat ne este dat de posibila viitoare destinație a obiectului închirierii. Sursele noastre susțin că în sediul PNL de la strada Lahovari ar urma să funcționeze un… post tv penticostal.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Constanța. Elena Băsescu și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților: „E ca și când m-am întors acasă“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Partidul Mișcarea Populară Constanța a depus, astăzi, la Biroul Electoral de circumscripție nr. 14 listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Listele de candidați au fost depuse de președintele Claudiu Palaz și Elena Băsescu, care candidează pentru Camera Deputaților.

După depunerea listelor, Elena Băsescu și Claudiu Palaz au susținut declarații de presă în fața sediului Biroului Electoral.

„Momentul depunerii candidatură m-a emoționat. E ca și când m-am întors acasă. Când spun Constanța, spun Marea Neagră, spun Portul Maritim, spun una dintre cele mai grele meserii din lume, cea de marinar de cursă lungă, care m-a făcut să fiu atât de mândră de familia mea. Această candidatură din partea județului Constanța este o candidatură în numele tatălui meu. Îmi doresc să dau și eu Constanței, la rândul meu, un marinar, pe Traian junior, care deocamdată are doar 5 ani, însă este atât de pasionat de ce îi povestește bunicul lui despre întâmplările pe mare…Dacă voi ajunge în Parlamentul României, alături de Claudiu Palaz îmi doresc să facem o echipă foarte puternică pentru județul Constanța și să susținem proiecte turistice și de infrastructură. Personal voi susține mai multe proiecte de politici publice în domeniul social și care se adresează familiilor monoparentale, mame și tați care își cresc singuri copiii.“, a declarat Elena Băsescu.

Claudiu Palaz a vorbit, la rândul său de șansele PMP Constanța de a scoate parlamentari.

„Organizația de la Constanța este una bună. Nu avem cum să nu scoatem doi parlamentari, un deputat și un senator. Eu candidez să ies se nator. Depinde de încrederea acordată de constănțeni. Față de 2016, organizația crescut ca partid, de la 6 la 8%“, a declarat Palaz.

Iată listele de candidați ale PMP Constanța.

Senat

 1. Palaz Claudiu-Iorga
 2. Turcu Daniel
 3. Jeanu Dumitru
 4. Agi-Murat Iasemin
 5. Burhală Adrian
 6. Cantaragiu Secil Givan
 7. Chiriac Ștefan Cristian

Camera Deputaților

 1. Băsescu Elena
 2. Zabara Alexandru
 3. Lumînare Vasile
 4. Dumitrașcu Costel Aurelian
 5. Senopol Virgil Cristian
 6. Ser Alina
 7. Osman Harun
 8. Costea Marius Emil
 9. Medgid Melec
 10. Vlădoi Ion
 11. Stoli Mădălina Simina
 12. Brătășanu Elena
 13. Țugurel Florin
 14. Papuc Cătălin Florin

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Iordache va primi o funcție pe viață! Și-a depus CV-ul pentru președinția Consiliului Legislativ

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

PSD-istul Florin Iordache ar putea fi numit, astăzi, de plenul reunit al Parlamentului, președinte al Consiliului Legislativ. Potrivit unor surse din conducerea Parlamentului citate de digi24.ro, Iordache și-a depus deja CV-ul, deși speră că va reuși totuși să prindă un loc în viitorul Parlament pe listele PSD. Ședința de plen în care Florin Iordache va fi numit președinte al Consiliului Legislativ este programată pentru ora 16:00. Funcția de președinte al Consiliului Legislativ este pe viață. Şefii de aici, numiţi prin votul senatorilor şi deputaţilor, nu au o limită de mandat şi nu există nici o procedură prin care să poată fi revocaţi. Deci, nu pot fi schimbaţi şi pot rămâne în funcţii pană la sfârşitul vieţii. Fostul preşedinte al Consiliului, Dragoș Iliescu are 77 de ani, este pensionar şi s-a aflat la conducerea instituției pentru un sfert de secol, mai arată sursa citată.

Sursa foto: adevărul.ro/Inquam Photos

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Tăriceanu și alți 21 de lideri județeni au demisionat din ALDE. Se vor înscrie în PRO România

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că el și alți 21 de lideri județeni au demisionat din partid și se vor înscrie în Pro România. Demisionarii vor fi toți candidați la alegerile parlamentare.

„Nu cred ca e pe nepusă masă, când am hotărât în structurile statutare să facem fuziunea cu PRO România am anunțat ca la parlamentare vom merge pe o lista comună sub titulatura comuna PRO Romania. Toți membrii ALDE care candidează la parlamentare vor fi membri PRO Romania pentru a putea candida. Pe 8 noiembrie vom avea Congresul ALDE prin care se va decide fuziunea, în aceeași zi va fi si ședința PRO Romania și după 8 încolo vom funcționa ca un singur partid. ALDE va rămâne până se va pronunța decizia definitivă a instanței pe fuziune”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: