Conecteaza-te cu noi

Politica

Liberalii pregătesc excluderea lui Orban. Turcan: „A semnat predarea PNL-ului în braţele PSD-ului“

Published

on

După valul de critici privind alianța cu PSD, liberalii au găsit vinovatul: Ludovic Orban. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, că Orban este vinovat pentru decizia liberalilor de a se alia cu PSD pentru formarea unui nou guvern.

„Pe fond, matematic, Ludovic Orban semnează decizia de predare a PNL-ului în braţele PSD-ului, pentru că asta face: când te lasă fără majoritate parlamentară sau te ameninţă şi foloseşte în detrimentul actului de guvernare numărul de parlamentari pe care îl are, e ca şi cum te direcţionează spre PSD”, a spus Turcan marţi seară, într-o emisiune la Profit TV.

Întrebată despre excluderea lui Orban din PNL, Turcan a răspuns: „În mod normal, ar trebui să-şi dea singur demisia, aşa ar fi un gest de onoare”.

„Din păcate, Ludovic Orban s-a delimitat singur de Partidul Naţional Liberal şi e o decizie pe care o iau cu mare greutate, dar, pe fond, pentru mine ca om politic statutul prevalează şi nu pot să-l interpretez, pentru că dacă eu îl interpretez în privinţa lui Ludovic Orban, după aceea va trebui să-l interpretez şi pentru alte persoane. Şi statutul prevede foarte clar: nu poţi să-ţi ataci în spaţiul public colegii de partid, să aduci atingere imaginii partidului ş.a.m.d.”, a mai spus ea.

Advertisement

O ședință în acest sens ar putea fi convocată vineri, 12 noiembrie. Amintim că Orban a demisionat din grupul parlamentar al PNL.

Sursa: jurnalist.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions