Conecteaza-te cu noi

Politica

Mega-afacerea Romexpo. Un tun imobiliar marca PSD – PNL a fost votat azi la Senat

Published

on

Proiectul legii prin care statul român cedează gratuit 46 de hectare de teren în cea mai scumpă zonă din București către Camera de Comerț și Industrie (CCIR) a fost votat astăzi de plenul Senatului. Rezultatul votului a fost 81 pentru, 38 contra și 2 abțineri. Cu doar o zi în urmă, proiectul primise raport favorabil de la Comisia economică, cu voturile PSD și PNL. Proiectul merge acum la Camera Deputaților, ultimul hop înainte de promulgare. Pe teren urmează să fie construit un megaproiect imobiliar dezvoltat cu grupul Iulius, scrie g4media.ro.

Senatorul Remus Negoi acuză faptul cedarea gratuită a terenurilor de la Romexo este un cadou de sute de milioane de euro din partea frăției PNL – PSD pentru dezvoltatorii imobiliari!

„PNL-PSD-UDMR au votat astăzi în Senat pentru un tun imobiliar de 500.000.000 de euro. Terenul de la RomExpo, aflat în una din cele mai bune zone ale Bucureștiului, este oferit GRATUIT către o entitate privată, urmând dezvoltarea unui complex imobiliar. USR a solicitat o licitație publică conform Codului Administrativ, astfel încât proprietatea statului să fie valorificată. PNL-PSD-UDMR au respins. Toate partidele ar trebui să pună pe primul plan interesele României și nu interesele imobiliare ale unor grupuri. Tocmai de aceea, terenul de la Romexpo nu poate fi cedat GRATUIT de stat. Proiectul merge mai departe la votul final de la Camera Deputaților. Vom încerca să oprim marele tun.“, a scris Negoi pe facebook.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions