Connect with us

Politica

Liberalul Costin Avătavului, noul director general al Neptun Olimp SA – document

Published

on

Liberalul Costin Avătavului a fost numit în funcția de director general, cu un mandat de două luni, la SC Neptun Olimp SA.

Consilierul local din partea PNL în CL Constanța îl înlocuiește astfel pe fostul șef DGA Mihăiță Giani Vătuiu, care ocupa această funcție din luna februarie a.c.

Documentul prin care Avătavului a fost numit este acesta și este public pe pagina oficială a Bursei de Valori București

NEOL Raport Curent 05092022

Costin Valeriu Avătavului are 33 de ani și este fiul fostului lider PDL, Constantin Avătavului.

Conform datelor publice din CV-ul postat pe pagina oficială a Primăriei municipiului Constanța, Avătavului a fost între anii 2009 și 2012 referent la un cabinet parlamentar, iar între anii 2012 și 2016 inspector la Primăria Eforie.

Neptun Olimp SA, societatea deținută de stat prin Ministerul Economiei, a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!