Connect with us

Politica

Liberalul Muhscină, mesaj pentru Claudiu Palaz: “Să își mențină indicațiile pentru partidul său unicelular”

Publicat

la

George Muhscină: „PNL are o echipă de profesioniști în CLM Constanța care nu pot achiesa la populismele și propunerile amatoriste ale PMP. Îi sugerez lui Claudiu Palaz să își mențină indicațiile pentru partidul său unicelular”

Președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, reacționează la declarațiile publice ale președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz, făcute la adresa consilierilor locali liberali, afirmând că echipa PMP a venit în CLM cu un proiect lipsit de fundamentare și alimentat exclusiv de populism.

„Partidul Național Liberal este o formațiune politică serioasă. Echipa noastră de consilieri este singura care face o opoziție profesionistă atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean Constanța. Din aceste motive nu ne permitem să venim cu propuneri ilegale și lipsite de fundamentare juridică în Consiliul Local Constanța și nici nu putem să achiesăm la propuneri populiste făcute într-un stil pompieristic și amatorist de către echipa lui Claudiu Palaz”, susține liderul organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină.

Acesta subliniază că „situația imobilului Ion Bănescu ne preocupă pe toți, nu numai pe consilierii PMP. Acestea fiind spuse, opinia publică trebuie să știe că proiectul propus de consilierii PMP nu a avut nici avizul comisiei de specialitate, nici vreun fel de fundamentare tehnică. Nu o spunem doar noi, ci și secretarul Primăriei Constanța, Marcela Enache, iar acest lucru ar trebui să-i dea de gândit acuzatorului Claudiu Palaz. Mai mult decât atât, consilierii PNL vor susține cu mare plăcere orice proiect fundamentat care spune clar cine se face vinovat de degradarea clădirii și cine trebuie să plătească”.

Liderul liberalilor constănțeni transmite, la final, un mesaj foarte ferm. „Singurii care sunt în măsură și vor judeca activitatea consilierilor Partidului Național Liberal sunt constănțenii, prin vot. În rest, nu voi permite niciunui alt partid sau <<lider>> politic să le dea indicații sau să îi certe <<părintește>> pe aceștia. Cu atât mai puțin lui Claudiu Palaz care ar trebui să recunoască, în primul rând, că susține o majoritate PSD care, timp de zece ani, a reușit să aducă aproape de faliment Primăria Constanța. Contractul de cumetrie cu firma de salubritate care, deși nu face curățenie în oraș, câștigă în instanță peste jumătate din bugetul anual al Constanței (105 milioane de euro din banii constănțenilor!) este de notorietate pentru toată lumea, mai puțin pentru Claudiu Palaz.  Întotdeauna Partidul Național Liberal  a avut și va avea maximă considerație față de constănțeni și de banul public. Tocmai de aceea, nu acceptăm nici <<combinațiile>> PSD, nici populismele celor care îi susțin”, subliniază președinte organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină.

Comments

comments

Politica

„BNR este Mercur retrograd“ – senatorul Remus Negoi, ironic cu cea mai nouă angajată la Banca Națională

Publicat

la data de

Scris de

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, este ironic cu cea mai nouă achiziție a Băncii Naționale a României. Este vorba de celebrul astrolog Minerva (64 de ani), pe numele ei real nume real Gabriela Dima, care a spus că, în prezent, lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au precizat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale.

„Indicele ROBOR – ascendent în Uranus

Noua angajată se va ocupa de mentenanță la BNR. Adică întreținere. A previziunilor astrale privind ratele dobânzilor.

Păi cum, dacă Viorica Dăncilă a deschis drumul, de ce nu, viitorul angajat al BNR să nu fie un şaman? Sau un vraci? Poate temperează cineva rata inflației.

=BNRMercurRetrograd“, a declarat Remus Negoi.

Anunțul a fost făcut în podcastul lui Damian Drăghici: „La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani,” a declarat Minerva.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

PSD și PNL, târg politic pe scaunele miniștrilor Dîncu (Apărare) și Popescu (Energie) – surse

Publicat

la data de

Scris de

Liderii coaliției de guvernare, cu excepția lui Kelemen Hunor care este plecat din țară, s-au reunit de la ora 14 într-o ședință în care unul dintre subiecte ar putea fi remanierea guvernamentală, au declarat surse politice pentru Digi24.ro.

Sursele citate susțin că social democrații ar intenționa să remanieze un ministru numit de PSD, respectiv pe ministrul Apărării, Vasile Dîncu, însă doar cu condiția ca liberalii să înlocuiască și ei un ministru, fiind vorba de Virgil Popescu.

De altfel, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a negat marți intenția de a-l schimba pe Dîncu, atunci când a fost întrebat de jurnaliști într-o conferință de presă la Parlament.

„Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere (…) Mi se pare corect întâi să discut cu prim-ministrul și după cu colegii mei. Nu dau aceste vești la televizor”, a spus acesta.

Președintele PSD s-a referit și la ministrul Energiei, Virgil Popescu, atunci când a explicat intențiile PSD de a propune în Coaliție reglementarea prețurilor din energie.

„Politica energiei într-o țară o face ministrul Energiei. Noi am mai făcut o mare tâmpenie. S-a vândut energia pe anul acesta. Nu mi-aș dori să ajungem la un conflict în coaliție, dar trebuie o reglementare pe zona casnică unde putem acoperi din producția proprie. Vom vedea”, a declarat Ciolacu.

Potrivit informațiilor Digi24.ro, liberalii nu ar vrea să îl schimbe acum pe Virgil Popescu, justificând în fața partenerilor de coaliție perioada grea care urmează și toate problemele cu care ministerul Energiei se va confrunta, însă nu exclud o eventuală remaniere a lui Popescu după ce trece iarna.

O remaniere ar fi cerută și în rândul miniștrilor UDMR, unul dintre numele vehiculate fiind cel al ministrului Sportului Eduard Novak, însă liderii maghiari nu intenționează să schimbe niciun ministru.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Deputatul Crușoveanu (PNL), despre alocarea fondurilor pentru investiții: Țara noastră are la dispoziție aproape 90 de miliarde de euro

Publicat

la data de

Scris de

Deputatul Marian Crușoveanu (PNL) transmite o veste importantă pentru toți românii. România are la dispoziție aproximativ 90 de miliarde de euro, din fonduri europene, anunță parlamentarul constănțean pe contul său de Facebook.

Iată mesajul complet.

“#GuvernulRomâniei pregătește rectificarea bugetară pentru anul 2022.

Cea mai importantă veste cu care vine #GuvernulCiucă este reluarea contractelor de investiții, oprite ca urmare a creșterii prețurilor materialelor de construcții. Alocarea de fonduri, prin rectificarea bugetară, este încă o dovadă de preocupare serioasă a Guvernului de a menține un climat economic stabil, predictibil, atât pentru investitori, cât și pentru antreprenorii români.

Urmează ca rectificarea bugetară să fie făcută publică în cursul săptămânii viitoare, căci Guvernul României, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă continuă să acorde o importanță deosebită proiectelor de investiții. În perioada următoare, țara noastră are la dispoziție aproximativ 90 miliarde de euro, din fonduri europene, după cum urmează:

✔️ 10 miliarde euro, din perioada de programare 2014-2020 care se termină în 2023;
✔️ 80 de miliarde de euro provin din PNRR și din exercițiul financiar 2021-2027.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: