Conecteaza-te cu noi

Politica

Lider PNL, moment de sinceritate: PSD e singura soluție să rămânem la guvernare

Published

on

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat astăzi, la RFI, că liberalii nu-și doresc să stea în alianță cu PSD dar n-au altă soluție decât ca să rămână la guvernare, pentru bine țării, spune el.

„Oamenii trebuie să înțeleagă, așa cum am înțeles și noi cei care nu ne-am dorit o alianță cu PSD, printre care mă număr și eu, că nu există altă soluție. Acum cunosc eșichierul politic și îmi dau seama că, în momentul de față, în afară de PSD, nu avem cu cine să ajungem la o înțelegere și niște lucruri concrete, pentru că am văzut cum se manifestă celelalte partide. Ce să facem? Asta este România! Nu suntem în statele Unite ale Americii, unde câștigă alternativ câte un partid și poate să conducă. La noi trebuie să faci alianțe pentru a avea o majoritate, pentru că nu s-au așezat foarte bine partidele politice și să spui merită dreapta sau stânga să conducă. Ținând cont că pe dreapta sunt partide care cu care nu poți să ai un dialog întotdeauna, pentru că nu au diplomația necesară, pentru că nu au calmul necesar să conducem o țară.“, a spus Virgil Guran.

Întrebat dacă PSD joacă în prezent corect cu PNL, liberalul a spus că nu.

„Dacă nu ar fi în joc echilibru și stabilitatea țării în momentul de față, credeți-mă că ar fi mult mai multe discuții și scandaluri între noi (PNL și PSD, n.r.). Bine, o să spună oamenii: „da cine vă ține la guvernare, plecați!“ Vă spun cu maturitate, este necesar să rămânem la guvernare, pentru că dacă nu, se întâmplă lucruri urâte în țară, dezechilibre urâte. Să știți că nu e o fericire când ești la guvernare, dar mult mai comod este în opoziție. Poți să critici, dar nu trebuie să iei hotărâri. Din păcate și pentru noi, trebuie să mergem înainte cu PSD-ul, pentru că este singura soluție de guvernare și de stabilitate în momentul de față, dar repet, nu sunt corecți față de noi.“, a mai afirmat politicianul liberal.

Advertisement

Sursa: http://rfi.fr/ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions