Conecteaza-te cu noi

Politica

Liderul PSD îi scrie președintelui Iohannis: “Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!”

Published

on

Președintele PSD, Marcle Ciolacu, consideră că actualul Guvern comite un furt de proporții, iar președintele Klaus Iohannis este complice prin tăcerea sa.

Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!

Ați închis ochii blajin când PNL a #furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achizițiile de măști și ventilatoare de la UNIFARM.

Acum stați și vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii, pe care i-ați pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimțire și banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene NERAMBURSABILE destinate sprijinirii firmelor românești au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari!

Advertisement

Miniștrii dvs, domnule Iohannis, și prietenii lor au dat iama,după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii onești sunt în pragul falimentului.

Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Deși, chiar și această tăcere nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze. Unde vă veți ascunde atunci când accesul României la banii europeni va fi blocat din cauza hoției guvernamentale monumentale PNL-USR??!

PS: Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă învețe ce se întâmplă când banii europeni sunt furați fără jenă!”, scrie Marcel Ciolacu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions