Connect with us

Administratie

Locuitorii de pe strada Unirii îi dau lui Făgădău cu sensul unic în cap

Published

on

Primăria Constanța a introdus, ieri, circulație cu sens unic pe strada Unirii, dinspre străzile Ion Rațiu spre Zorelelor. Măsura a fost impusă după ce, în urmă cu câteva luni, Primăria a introdus, tot pe strada Unirii, sens unic între strada Turda și strada Ion Rațiu. Decizia autorității locale a enervat mulți locuitori din cartierul Faleză Nord, care au cerut autorităților să revină la circulația cu dublu sens. În această idee, un locuitor din cartierul Faleză Nord a strâns peste 300 de semnături de la locuitorii din zonă și pe care le-a depus la Primărie cu scopul de a convinge autoritatea locală să revină asupra deciziei privind introducerea sensului unic pe strada Unirii.

„Solicităm revenirea la circulația pe două sensuri  pe strada Unirii. Măsura nu duce la fluidizarea traficului, ci dimpotrivă. Astfel că, locuitorii din cartierul Faleză Nord rămân blocați în trafic minute întregi deoarece se creează ambuteiaje. În plus, pe această stradă sunt două școli generale și o grădiniță. Închipuiți-vă ce ambuteiaje se creează în trafic atunci când copiii sunt lăsați ori luați de la școală. Spre exemplu, ieri seară, din cauza unei mașini care colecta gunoiul traficul a fost blocat minute în șir. Astfel, un drum care era parcurs înainte în 5 minute acum se face în 20 – 25 de minute, pentru că toți șoferii trebuie să se ducă până în zona Delfinariu pentru a se duce spre oraș“, a declarat Marian Pașcovici, cel care a strâns semnăturile.

Acesta a mai spus că joi dimineață se va duce în audiență la primarul Decebal Făgădău, pentru a-i prezenta edilului nemulțumirile cetățenilor din cartierul Faleză Nord. Cetățeanul a mai precizat că o altă persoană a făcut o contestație la Poliția Rutieră privind introducerea circulației în sens unic pe strada Unirii.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta