Connect with us

Politica

Locul golanilor nu este în Parlament. Boicot de presă împotriva lui Tit Brăiloiu, senator PSD

Adrian Cârlescu

Publicat

la

În toamna lui 2016, un personaj prea puțin cunoscut de constănțeni, pe numele lui Liviu Tit Brăiloiu, se cățăra brusc în fruntea listei candidaților pentru Senat, propuși de PSD Constanța. Folosindu-se de pile și relații de la vârful partidului, Brăiloiu a ajuns să ne reprezinte în Parlament, acolo unde ar fi trebuit să inițieze proiecte de legi, benefice constănțenilor.

Într-un an de mandat, ilegitimul senator Brăiloiu a reușit să ne facă de râs în repetate rânduri, apelând la un comportament suburban și nedemn de instituția din care face parte. Și-a jignit și bruscat colegii, a înjurat, a lovit și s-a făcut de râs în atâtea ocazii, că am umple pagini întregi pentru a relata episoadele respective. De la jignirile repetate către doamnele care-i sunt colege la injuriile pe care le-a adus către colegii jurnaliști pe care i-a gratulat cu apelativul ”ciobani”, Brăiloiu a dovedit pe tot parcursul mandatului său că nu-și merită locul în Senat.

Pentru că PSD Constanța refuză să ia vreo măsură în legătură cu obiceiurile acestui personaj grobian, am decis ca din 2018, activitatea politică a acestui individ să nu mai fie prezentată, niciodată, în paginile site-urilor Ordinea.ro, Constanta 100%, Constanta.ro și Tomisnews.ro.

Niciun comunicat de presă, nicio declarație politică, nimic din ceea ce Brăiloiu ne invită să promovăm pentru a-i construi o imagine de parlamentar cu activitate, nu va mai fi publicat de către cele trei site-uri, începând cu acest an.

Îi atragem atenția, însă, domnului senator, că vom continua să taxăm atitudinea nesimțită pe care o proliferează de ceva vreme încoace. Să nu spere măria sa că nu vom arăta cu degetul ieșirile în décor cu care s-a obișnuit.

Desigur, suntem conștienți că gestul este unul mărunt și nu-l va deranja pe ilustrul Brăiloiu. Sperăm însă că ni se vor alătura și alți colegi și că, împreună, uniți, vom începe o curățenie generală și totodată o promovare a bunului simț în politică. E timpul ca presa din Constanța să tragă un semnal de alarmă, să arate că este o forță și să oblige politicienii la bun simț, prin măsuri precum cea pe care am luat-o noi astăzi.

Citește și:

Circ cu înjurături de maidan în Parlament. Cum i se adresează Tit Brăiloiu unei senatoare USR

Senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu, despre ziariști: “Ciobanii ăștia”

Cine i-a făcut putori pe protestatari? Iubita senatorului Brăiloiu!

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Iohannis, despre șansele pentru organizarea anticipatelor: „Au scăzut sub 50%“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în această seară, că întreaga vină pentru prelungirea crizei politice aparține PSD. Reacția șefului statului vine după ce Curtea Constituțională a României admis, astăzi, sesizarea PSD în privința conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier.

„PSD e un partid iresponsabil. După ce a produs una dintre cele mai dezastruoase guvernări, după ce a demis guvernul Orban, PSD  a creat o npuă criză pron sesizarea CCR. Nu voi comenta, așa cum știți că nu am comentat. Voi aștepta motivarea. Este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor. Vedem, pe de o parte, un guvern demis pentru că a încercat să debirocratizeze administrația locală, și, pe de altă parte, un PSD obsedat de putere care refuză să accepte legitimitatea de a guverna”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a susținut că se impune și mai mult organizarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru că nu se mai poate continua în acest fel, cu „guverne demise semestrial”.

„Vedem că PSD -ului îi est frică să se întoarcă la popor. Îi asigur pe români că România e guvernată, chiar dacă are un guvern interimar. Situația generată  inconștient de PSD trebuie oprită”, a spus Iohannis.

Președintele punctat că sub nicio formă nu va desemna un premier de la PSD. Totodată, Iohannis a mai spus că, în urma deciziei de azi a CCR, șansele pentru organizarea alegerilor anticipate au scăzut sub 50%.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Iohannis convoacă CSAT pe tema coronavirus

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu câteva minute, că va convoca Consiliul Suprem de Apărarea Țării pentru a analiza măsurile care se impun pe tema răspândirii coronavirus. Întâlnirea ar urma să aibă loc miercuri, 26 februarie. Șeful statului a făcut apel la calm și, totodată, a făcut apel la politicieni să nu speculeze pe tema acestui virus.

”Autoritățile trebuie să insiste pe mijloacele de comunicare cu populație. Fac apel la calm către cetățeni, să fie vigilenți să să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor, pentru a se proteja. Fac apel la mass-media să evite senzaționalul și știrile cu impact emoțional ridicat care pot produce panică. Fac apel la politicieni să nu speculeze în mod oportunist această situație. Am remarcat, deja, pe unii făcând declarații alarmiste, speriind cetățenii. Să înceteze imediat cu această atitudine!”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a punctat este în contact permanent cu instituțiile statului care gestionează această situație.

„Vreau să fiu extrem de clar: nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România până în prezent.“, a afirmat Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Ședința de învestire a Guvernului Orban II, AMÂNATĂ, din lipsă de cvorum

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ședința de plen a Parlamentului pentru învestirea Guvernului Orban 2 a fost amânată, astăzi, la scurt timp după ce a început, din lipsă de cvorum. Ședința a fost suspendată având în vedere că în sală erau prezenți doar 188 de parlamentari din cei 465. După ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria. Curtea Constituțională a stabilit, tot astăzi, cu majoritate de voturi, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis. Stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: