Connect with us

Politica

Locul golanilor nu este în Parlament. Boicot de presă împotriva lui Tit Brăiloiu, senator PSD

Publicat

la

În toamna lui 2016, un personaj prea puțin cunoscut de constănțeni, pe numele lui Liviu Tit Brăiloiu, se cățăra brusc în fruntea listei candidaților pentru Senat, propuși de PSD Constanța. Folosindu-se de pile și relații de la vârful partidului, Brăiloiu a ajuns să ne reprezinte în Parlament, acolo unde ar fi trebuit să inițieze proiecte de legi, benefice constănțenilor.

Într-un an de mandat, ilegitimul senator Brăiloiu a reușit să ne facă de râs în repetate rânduri, apelând la un comportament suburban și nedemn de instituția din care face parte. Și-a jignit și bruscat colegii, a înjurat, a lovit și s-a făcut de râs în atâtea ocazii, că am umple pagini întregi pentru a relata episoadele respective. De la jignirile repetate către doamnele care-i sunt colege la injuriile pe care le-a adus către colegii jurnaliști pe care i-a gratulat cu apelativul ”ciobani”, Brăiloiu a dovedit pe tot parcursul mandatului său că nu-și merită locul în Senat.

Pentru că PSD Constanța refuză să ia vreo măsură în legătură cu obiceiurile acestui personaj grobian, am decis ca din 2018, activitatea politică a acestui individ să nu mai fie prezentată, niciodată, în paginile site-urilor Ordinea.ro, Constanta 100%, Constanta.ro și Tomisnews.ro.

Niciun comunicat de presă, nicio declarație politică, nimic din ceea ce Brăiloiu ne invită să promovăm pentru a-i construi o imagine de parlamentar cu activitate, nu va mai fi publicat de către cele trei site-uri, începând cu acest an.

Îi atragem atenția, însă, domnului senator, că vom continua să taxăm atitudinea nesimțită pe care o proliferează de ceva vreme încoace. Să nu spere măria sa că nu vom arăta cu degetul ieșirile în décor cu care s-a obișnuit.

Desigur, suntem conștienți că gestul este unul mărunt și nu-l va deranja pe ilustrul Brăiloiu. Sperăm însă că ni se vor alătura și alți colegi și că, împreună, uniți, vom începe o curățenie generală și totodată o promovare a bunului simț în politică. E timpul ca presa din Constanța să tragă un semnal de alarmă, să arate că este o forță și să oblige politicienii la bun simț, prin măsuri precum cea pe care am luat-o noi astăzi.

Citește și:

Circ cu înjurături de maidan în Parlament. Cum i se adresează Tit Brăiloiu unei senatoare USR

Senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu, despre ziariști: “Ciobanii ăștia”

Cine i-a făcut putori pe protestatari? Iubita senatorului Brăiloiu!

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Cîțu îl amenință pe Orban după declarația legată de relația cu Iohannis: „Dacă nu își clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el”

Publicat

la data de

Scris de

Nici bine nu a fost instalat în funcția de președinte, că Florin Cîțu a trecut deja la amenință. El a spus că îi va cere fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, să își clarifice declarația prin care a anunțat că orice parteneriat între el și Klaus Iohannis este inexistent. Cîțu îl amenință pe Orban și susține că, în caz contrar, va clarifica el pentru Orban această poziție.

„Am văzut o declarație a domnului Orban, eu sper că era la supărare. Membrii PNL m-au votat pe mine și pentru parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Așa că, în primul BEX, îi voi cere domnului Orban să își clarifice această poziție, pentru că planurile noastre de viitor sunt strâns legate de parteneriatul cu președintele Iohannis. Îi voi cere să ne clarifice această poziție, dacă nu o vom clarifica noi pentru el.”, a spus Florin Cîțu.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a comentat ironic declarația lui Florin Cîţu, care spusese că îi va cere lămuriri despre declaraţiile privind încetarea parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

”De când îmi cere mie lămuriri Florin?” a comentat râzând Orban.

Surse: stiripesurse.ro, g4media.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Orban: Demisionez din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Între mine și Iohannis nu mai e niciun parteneriat

Publicat

la data de

Scris de

Pierzătorul de azi la Congresul PNL, Ludovic Orban a anunțat în urmă cu câteva momente că premierul Florin Cîțu va avea luni, la prima oră, demisia sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Totodată că între mine și președintele Klaus Iohannis nu mai e niciun parteneriat.

„Încep prin al le mulțumi coligilor care mi-au acirdat învredeea în condițiile îm care s-a desfășurat acest congres. Îl felicit pe Florin Cîțu. Am apărat valorile liberale și am cționat pentru a pune în practică idealurile liberale, Vioi rămâne constat pentru apărarea valorilor liberale și voi contina să acționez așa cum am făcut-o. Demisia mea va fi luni la prima oră pe masa președinetului ales Florin Cîțu. Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.”, a spus Orban.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu este noul președintele al PNL

Publicat

la data de

Scris de

Votul privind alegerea preşedintelui PNL s-a încheiat. În urma exercitării voturilor celor peste 4.800 de delegați, premierul Florin Cîțu a fost ales noul președinte al PNL.

Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60,2% din voturi, Ludovic Orban a luat 39,7%. Cîțu a primit 2.878 de voturi, Orban – 1898 de voturi, iar 72 au fost nule.

Cîțu l-a învins în această cursă pe Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

Cel învins, Ludovic Orban, a acuzat în timpul scrutinului unii dintre delegații care votează la congresul PNL arată buletinul de vot coordonatorilor. El a dat exemplul unora dintre filialele judeţene, susţinând că acest fenomen nu se aplică delegaţilor din toate judeţele. „Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!”, potrivit News.ro. Ludovic Orban a arătat, în timpul votului pentru funcţia de preşedinte al PNL, că există „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor din unele filiale ale partidului.

„Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul”, a declarat Ludovic Orban în timpul desfăşurării scrutinului intern.

El a dat ca exemplu fialele din Constanţa, Vaslui, Neamţ și Teleorman.

„Să le fie ruine! Asta nu e democraţie!”, a adăugat Orban.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: