Connect with us

Politica

Mesajul primarului comunei Saraiu pentru locuitori, în prag de an nou

Published

on

După ce au întâmpinat și bune, dar și situații dificile într-un an în care au primit bani pentru multe proiecte importante, dar și piedici în realizarea unor obiective asumate prin programul de administrare locală, primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, le transmite locuitorilor gânduri bune și spor în tot ceea ce își propun pentru anul ce vine. Dorinela Irimia transmite că se va ruga să fie sănătoasă pentru a duce la final lucrările începute, așa cum a promis.

“Acum, cand incheiem anul 2017, va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat si mi-ati fost alături! Imi doresc în anul 2018 să am puterea sa materializez toate proiectele pentru care m-am luptat pentru bunăstarea, bunasporirea si inflorirea comunei Saraiu, indiferent de piedicile pe care le voi intampina, piedici materiale, dar mai ales piedici generate de limita naturii umane. Sunt sigura, ca urandu-va acum ,,La multi ani!”, cu inima si sufletul deschise, urarea ajunge acolo unde Dumnezeu vrea. Așadar, în anul 2018, ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi dea sanatate ca sa duc la bun sfârșit toate lucrările începute, toate proiectele care urmează să se realizeze, iar dumneavoastră, tuturor locuitorilor comunei Saraiu sa va dea Dumnezeu sanatate sa sa va bucurați de tot ce voi realiza eu pentru Familia Saraiu”, este mesajul pe care Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, îl transmite la finalul acestui an.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!