Conecteaza-te cu noi

Politica

Lucia Varga: „Constanța ar trebui să aibă un spital regional serios!”

Published

on

Candidatul PNL Constanța pentru Senatul României, Lucia Varga, a declarat că  Legea Prevenției în Sănătate ar fi adus beneficii enorme pentru cetățeni, însă PSD și ALDE s-au opus trecerii prin Parlament a acestei legi. „Legea Prevenției în Sănătate a fost susținută de PNL în unanimitate și a fost discutată cu asociațiile de pacienți, cu asociațiile profesionale, cu medicii de familie. Majoritatea PSD și ALDE din Senat a considerat că aceasta nu este o prioritate. Dacă am fi avut aprobată legea, din bugetul de anul viitor am fi putut face deja programele de screening pentru cancerul de col, pentru cancerul de sân, am fi putut educa copiii pentru a avea un stil de viată sănătos, am fi putut asigura un program de finanțare a bazelor sportive pentru a încuraja sportul de masă și activitățile fizice”, a precizat candidata PNL pentru alegerile parlamentare. În ceea ce privește județul nostru, Lucia Varga consideră că un spital regional în Constanța este extrem de util. „Avem nevoie de mari spitale regionale. Pe lângă cetățenii care locuiesc în Constanța, în perioada estivală aici vin cetățeni din toată România și din străinătate. Constanța ar trebui să aibă un spital regional serios, care să aibă condiții de tratare și de găzduire la standarde europene. În programul PNL de guvernare, Constanța se numără printre județele care vor beneficia de spital regional”, a precizat Varga.

(Publicitate electorală)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions