Conecteaza-te cu noi

Politica

Institutul pentru Creșterea Ovinelor Palas a fost reorganizat! Cu implicarea lui Cioloș!

Published

on

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, consideră că o realizare concretă a Guvernului Cioloș cu efect direct asupra județului Constanța este reorganizarea Institutului pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, instituție de interes național, care în ultima perioadă a existat doar datorită implicării necondiționate a angajaților. „Vă dau un exemplu de care nu s-a discutat, care este rezultatul guvernării Cioloș aici, în Constanța: Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas Constanța era să moară până nu demult, pe timpul guvernării Ponta. Este un institut de cercetare de interes național și recunoscut internațional în zootehnie în domeniul ovinelor și caprinelor. În 2014, din cauza nepriceperii, s-a blocat acest proiect de reorganizare al institutului, iar în vremea guvernării premierului Dacian Cioloș, într-un an de zile, s-a reluat procedura, iar în septembrie s-a aprobat reorganizarea sa”, a precizat Ana Marcu. Candidatul liberal a mai declarat că premierul Dacian Cioloș este un om integru și profesionist, determinat să schimbe modul în care este înțeles actul de guvernare, drept pentru care deranjează PSD. „Dacian Cioloș este un om cu foarte mult bun-simț, care a dat dovadă de pricepere în actul de guvernare și a spus foarte clar că nu intră în nici un partid, lucru pe care l-a și făcut. Vehemența de care dau dovadă PSD și ALDE în combaterea rezultatelor acestui guvern pe mine mă îndreptățesc să afirm că Dacian Cioloș este o soluție bună. De exemplu, Guvernul Cioloș a realizat cea mai mare platformă online pentru asigurarea transparenței cheltuirii banului public, iar lucrul acesta deranjează mult PSD”, a precizat candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Ana Marcu.

(Publicitate electorală)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions