Conecteaza-te cu noi

Politica

Liviu Popa, noul consilier judeţean PNL. I-a luat locul lui Boroianu!

Published

on

În cadrul sedintei Consiliului Judetean Constanta, pe ordinea de zi suplimentara s-a aflat depunerea juramantului de catre noul consilier judetean PNL, Liviu Popa. Evenimentul a avut loc in urma cu aproximativ o ora si a fost generat de plecarea lui Robert Boroianu din cadrul CJC. Reamintim ca Boroianu este candidat din partea PNL pentru alegerile parlamentare.  „Ieri mi-am depus demisia din funcția de consilier județean. Predau cu încredere ștafeta colegului meu Liviu Popa și sunt sigur că echipa PNL va continua să facă opoziție constructivă în Consiliul Județean în interesul constănțenilor.”, a postat Boroianu pe pagina sa de facebook. Contactat telefonic, el ne-a declarat ca trebuia sa-si dea demisia. „Suntem deja in plina campanie electorala. Dupa cum stiti, eu candidez pe listele PNL pe o pozitie eligibila. M-am alaturat echipei de campanie si trebuie sa ma dedic acestui deziderat. Din acest motiv am decis sa renunt la pozitia de consilier judetean. Sunt convins ca Liviu Popa, colegul meu care a devenit de astazi consilier judetean, va face o treaba minunata.”, ne-a declarat Robert Boroianu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions