Conecteaza-te cu noi

Politica

Mihnea Drumea, la “Forumul Economic Liberal”

Published

on

Partidul Național Liberal organizează miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 18.00, în Sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, evenimentul „Forumul Economic Liberal”. Printre invitați se vor afla Florin Cîțu, Hildegard Brandl și Marius Vintilă, candidați ai PNL la alegerile parlamentare. Din partea PNL Constanța, va participa la eveniment Mihnea Claudiu Drumea, candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe lista pentru Senatul României, decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice al Universității „Spiru Haret” Constanța. Prezentarea candidatului liberal constănțean se va referi, potrivit declarațiilor sale, la corelarea sistemului educațional cu piața muncii, în contextul noilor provocări socio-economice din România și Europa. „La întâlnirea de la București mă voi axa pe modul în care sistemul educațional românesc/european va putea să anticipeze nevoile sau cerințele pieței muncii în termeni de calificări, abilități și competențe”, a declarat candidatul PNL Constanța pentru Senatul României, Mihnea Claudiu Drumea.

(Publicitate electorală)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions