Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL vrea sa schimbe imaginea Parlamentului!

Published

on

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Robert Boroianu, a declarat că este inadmisibil ca un personaj condamnat penal să fie lider de partid și să se pregătească să se instaleze în fruntea Guvernului după alegeri. „Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate doar din bun-simț. Nu poți să vrei să fii președinte de partid și premier cu o condamnare penală. Care este oferta PSD? Avem de ales între Liviu Dragnea, un condamnat, Victor Viorel Ponta, un plagiator, un mincinos. Pe de altă parte, PNL vine cu o ofertă clară: Dacian Cioloș prim-ministru pentru că este un om corect, un om modest, un bun profesionist, care în ultimul an a demonstrat că se poate ține de cuvânt”, a declarat liberalul. Liberalii constănțeni au înțeles pe deplin mesajul de schimbare cerut de populație, acționând în acest sens, susține Boroianu. „Noi am ascultat vocea cetățenilor și am venit la Constanța cu o propunere de echipă nouă pentru alegerile parlamentare, oameni noi 100%. Suntem singurul partid care a făcut acest lucru în Constanța. Dacă prezența la vot va fi de peste 40 – 45% cu siguranță dreapta și PNL vor câștiga alegerile în Constanța. Schimbarea și oamenii pe care îi trimitem în Parlament constituie doar un prim pas în a corecta și îmbunătăți imaginea Parlamentului”, a subliniat candidatul PNL.

(Publicitate electorală)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions