Conecteaza-te cu noi

Politica

Bodgan Huțucă: PNL poate reconstrui România!

Published

on

Bogdan Huțucă, candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, a declarat că propunerile echipei PNL Constanța sunt răspunsul la dorința de schimbare exprimată de constănțeni. Candidații liberali reprezintă singura opțiune reală pentru reformarea Parlamentului și pentru reclădirea României. „Partidul Național Liberal este singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României, o echipă de oameni pregătiți, o echipă în stare să genereze reformă și să reconstruiască România. Contraoferta, PSD, prezintă mari riscuri pentru România. Prezintă riscul de a genera crize și de a pune sub semnul întrebării independența justiției”, a declarat candidatul liberal la Camera Deputaților. Bogdan Huțucă a subliniat că dacă va fi numit Ministru de Finanțe la un moment dat, va avea ca prioritate trei proiecte: „În primul rând, este importantă dezvoltarea departamentului de analiză de risc al ANAF, astfel încât resursele acestei agenții să fie îndreptate numai către zone relevante din punct de vedere al colectării. În al doilea rând, trebuie dezvoltată direcția macroeconomică a Ministerului de Finanțe astfel încât să avem capacitatea de a calcula un impact economic corect al fiecărui proiect. Nu în ultimul rând, Guvernul României ar trebui convins că predictibilitatea este un principiu definitoriu, care trebuie să stea la baza emiterii oricărui act normativ”.

(Publicitate electorală)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions